Anette Draskau

Dyrlæge og indehaver


Anette Draskau har altid villet være dyrlæge og blev uddannet i 1987.


Anette har en bred erfaring indenfor faget, der spænder lige fra bekæmpelse af tropesygdomme hos husdyr i Tanzania,  kvægpraksis i Sønderjylland og derefter blandet praksis på Fyn.

 

I 2006 fik hun eksamen som fagdyrlæge inden for hund og kat, og det har hun primært arbejdet med lige siden.

Ultralydsscanning af katte blev hovedopgaven i fagdyrlæge eksamen.


Anette er medlem af dyrlægeforeningens sektion for hund og kat og erfagruppen for smådyr her på Fyn.

For at holde sig ajour med udviklingen inden for faget deltager hun jævnligt på nationale og internationale dyrlægekongresser.

I 2022 startede projektet "Hjemløse Dyrlægerne" op på Fyn, hvor Anette og Julie indgår i teamet af frivillige.


Hjemme på gården i Langesø har Anette 3 hunde, 4 katte og 3 heste. Fritiden nyder hun gerne i skoven på hesteryg og dyrker også jagtridning.

Malene Müller

Dyrlæge


Malene er uddannet dyrlæge i 1992.

Siden da har hun været beskæftiget både i blandet praksis og i smådyrspraksis, samt været ansat i fødevarestyrelsen hvor hun har arbejdet med dyreværn, dyrevelfærd og svineproduktion. Malene har desuden undervist på Landbohøjskolen og på teknisk skole med uddannelse af veterinærsygeplejersker.


Malene er deltidsansat ved Dyrenes Beskyttelse, Fyns Internat og er tilknyttet Bogense Dyrecenter som fast afløser. Hun er fast på klinikken mandag og torsdag.

Christina Sundekilde Vestergaard

Autoriseret Fagveterinærsygeplejerske med speciale i adfærd


Christina er uddannet veterinærsygeplejerske i 1999 og har siden da opnået bred erfaring i jobbet som dyrenes sygeplejerske - primært på dyreklinik men også på internat og i forsøgsdyrs-stalden.

 

Christina har altid haft stor interesse i adfærd og træning af dyr, og efteruddanner sig jævnligt indenfor dette emne. Udover at være fag-veterinærsygeplejerske indenfor klinisk etologi hos hund og kat, er hun bl.a. eksamineret Hundeinstruktør, Klikker-instruktør, Rally-instruktør, Nose Work instruktør og Hundemassør.

Christina tilbyder hundetræning på hold, enetimer og hundemassage i hendes egen virksomhed "Sundekilde&Hund". Se mere på hjemmesiden: www.sundekildeoghund.dk

 

Privat bor hun sammen med sin mand René og deres 2 drenge Mikkel & Nicklas, samt en masse dyr - heriblandt vizsla-tæven Ninja og weimaranertæven Nike.

Mette Thers Andersen

Sygeplejerske


Mette er oprindeligt uddannet human sygeplejerske i 2007. Her har hun fået bred erfaring i arbejdet med bl.a. børn, lungemedicin, kræft og psykiatri.


Mette kom til klinikken i februar 2018 og er her pt 12 timer om ugen. Primært tirsdag, onsdag og fredag.


Mettes primære interesse er indenfor operationer, herunder narkose og monitorering.


Mette har altid været meget glad for dyr og har selv fire heste og en hund, dem bor hun sammen med på landet og har desuden kæresten Peter.

Julie Frederiksen

Autoriseret Veterinærsygeplejerske


Julie er uddannet Veterinærsygeplejerske i 2018.


Udover erfaring fra dyreklinikker, har hun stor erfaring med katte og killinger fra hendes tid ved Inges Kattehjem og Dyrenes Beskyttelse.


Julie har en særligt stor interesse for tandbehandling, katte samt adfærd.


I 2022 startede projektet "Hjemløse Dyrlægerne" op på Fyn, hvor Anette og Julie indgår i teamet af frivillige.

Hjemme deler Julie tilværelsen med kæresten Daniel deres hund, 4 katte, hest og høns.